Nyt køkken - Find unikke løsninger og inspiration hos IKD

Drømmer du om et nyt køkken, står vi, hos IKD, klar til at føre dine visioner ud i livet. Vi tilbyder unikke løsninger til hjemmet, så du kan få præcis det rum og elementer, du drømmer om. Kontakt os, for inspiration og pris, så finder vi sammen den bedste løsning.

Vi tager udgangspunkt i dine behov

Et nyt køkken kan designes på et hav af forskellige måder, og det er derfor kun fantasien, der sætter grænser. Vi har stor erfaring med at skabe præcis det rum, vores kunder ønsker, med udgangspunkt i deres behov og drømme.

Med et nyt køkken, er der mulighed for at kombinere funktionalitet og æstetik. Vi er specialiserede i individuelle løsninger, til større og mindre ordrer, og vi kan derfor både hjælpe med private løsninger samt eksempelvis boligforeningen.

Køkkenet er hjertet i hjemmet

Vi tror på, at et køkken på mange måder er hjertet i hjemmet. Med et nyt køkken, er der mulighed for at tænke både familien og vennerne ind, så der skabes et rum, hvor man har lyst til at opholde sig.
 
Uanset om du elsker at lave mad eller ej, giver et køkken mulighed for at samles og fordybe sig. Vi tilbyder derfor løsninger, hvor der er plads til både madlavning og hygge, og hvor der er tænkt smarte og funktionelle løsninger ind fra starten.

Hvad koster et nyt køkken

Pris på et nyt køkken afhænger af dine behov og ønsker, og du er derfor meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning.
 
Prisen afhænger desuden af valg af materialer samt størrelsen på køkkenet, om der er tale om mindre eller større ordrer samt individuelle krav. Vi er med på hele rejsen, lige fra inspiration til det færdige produkt.

Find inspiration hos os

Har du brug for hjælp til at forestille dig dine muligheder i forbindelse med et nyt køkken, er der hjælp at hente. Vi tager gerne en snak med dig, så vi sammen kan få en idé om, hvilke muligheder, der matcher dine behov bedst.

Kontakt os for mere information

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for et nyt køkken, er du velkommen til at ringe til os på telefon: +45 56 63 06 96 eller udfylde vores formular her.
 
Vi tilbyder desuden specialiserede løsninger til garderoben og badeværelset.

FAQ

Hvor finder jeg inspiration til et nyt køkken?

Hos IKD, har vi mange års erfaring med specialiserede og individuelle køkkener, og vi står derfor også klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder et hav af forskellige muligheder, og vi snakker processen igennem sammen, så du får den perfekte løsning.

Hvad koster et nyt køkken?

Pris på et køkken afhænger af dine individuelle krav og ønsker og kommer desuden an på valg af materialer, størrelse og ordrer. Hos IKD, tilbyder vi konkurrencedygtige og skarpe priser, så du kan få glæde af et nyt køkken.

Hvilke løsninger tilbyder IKD?

Hos IKD, er vi specialiserede i både køkkener, badeværelser og garderobeløsninger. Vi kombinerer funktionalitet og æstetik, så du kan få unikke og smarte løsninger til dit hjem.

Hvordan kontakter jeg IKD?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 56 63 06 96 eller udfylde vores formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi står klar til at finde den perfekte løsning til dig.